060 612 616 NAZOVITE NAS S POVJERENJEM tel: 6,99 kn/min; 0,93 eur/min
mob: 8,41 kn/min; 1,12 eur/min
IZRAČUN NATALNE KARTE HORARNA ILI LUNARNA ASTROLOGIJA UPOREDNI HOROSKOP (SINASTRIJA)

Jučer, 21. 12. 2020. godine je bio uistinu poseban dan – u astrološkom smislu jako važan dan. Dogodila se velika konjunkcija Jupitera i Saturna u znaku Vodenjaka i ušli smo u doba Vodenjaka! Ova rijetka povezanost ove dvije planete događa se jednom u 400 godina!

Glavni savjet: odmaknimo se od materijalnog i spoznajmo se!

Doba Vodenjaka vrlo je interesantna, jer Vodenjak predstavlja čovjeka pa tako i era predstavlja sve ono što čini čovjeka, odnosno što bi svaki čovjek trebao biti, human, imati obzira za druge i voditi se za pravdom.

U doba Vodenjaka svi ćemo se još više baviti osobnim promjenama, upoznavati sami sebe, osvijestiti odnose s drugima oko sebe. Prijateljstva će nam biti jako važna, ulažimo u odnose. Reagirat ćemo na potrebe drugih (pojačano humanitarno djelovanje). Svijest o očuvanju planeta će nam biti još proširenija (makar to kretalo od osobnog recikliranja stvari). Tehnologija će i dalje za nas imati velik značaj u životu i prigrlit ćemo je još znatiželjnije i snažnije, ali ne toliko u materijalnom smislu koliko u njezinom korištenju.

Mira, astrologinja

Call Now Buttoncijene su na webu