060 612 616 NAZOVITE NAS S POVJERENJEM tel: 6,99 kn/min; 0,93 eur/min
mob: 8,41 kn/min; 1,12 eur/min
IZRAČUN NATALNE KARTE HORARNA ILI LUNARNA ASTROLOGIJA UPOREDNI HOROSKOP (SINASTRIJA)

Jarac, 22. prosinca do 20. siječnja, je kardinalni zemljani znak kojim vlada Saturn – planeta odgovornosti, marljivosti i konzervativnosti.

Žena Jarac vrlo je energična, odlučna, praktična, radišna, logična i ambiciozna. Kad ima neki cilj, bit će sretna tek kada ga ostvari – jako je fokusirana na njega i često je bolje ne stajati joj na put… No, ako treba, spremna je svoju karijeru žrtvovati za svoju obitelj. Kao zemljani znak, kojem vlada Saturn, sklona je više realnosti nego sanjarenjima. Kako se kaže “čvrsto stoji na zemlji”.

LJUBAV joj je jako važna kao i veza u kojoj se može osjećati sigurno s partnerom. Iako partneru voli ugađati i brinuti se za njega, nikad neće izgubiti svoju urođenu neovisnost. Ljubavi se predaje postepeno i polako, a u brak ulazi kada je potpuno sigurne da je naišla pravu osobu.

PRIJATELJSTVO – ne pušta u svoj krug bliskih prijatelja bilo koga, ali kad jednom to postanu, prijatelje tretira ravnopravno i vrlo je brižna. Jednako kao i obitelji, vrlo im je odana te im daje do znanja da se na nju mogu osloniti. Rado će ih saslušati i dati savjet.

Call Now Buttoncijene su na webu