060 612 616 NAZOVITE NAS S POVJERENJEM tel: 6,99 kn/min; 0,93 eur/min
mob: 8,41 kn/min; 1,12 eur/min
IZRAČUN NATALNE KARTE HORARNA ILI LUNARNA ASTROLOGIJA UPOREDNI HOROSKOP (SINASTRIJA)

Saturn 17. 12. prelazi u znak Vodenjaka i tu će ostati sve do ožujka 2023. godine. Ovaj planet, naš učitelj života, spaja osobnu slobodu s odgovornošću prema drugima i najavljuje značajnu promjenu – kako u društvenom tako i u našem osobnom smislu.

Tražit ćemo način da ostanemo povezani s onima koji nas razumiju i koji unapređuju naš život i naše biće – bez obzira na prepreke, neće biti lagano, ali bit će izvedivo. Možda ćemo više koristiti tehnologije (Vodenjak voli nove tehnologije) ali njegovat ćemo komunikaciju kako god znamo i umijemo.

Također, osjećat ćemo se dobro kad ćemo pomoći drugima. Osobe koje su dugo same, u 2021. godini će imati prigodu pronaći partnera – no, upravo radi ograničene komunikacije, morat će biti maštoviti i malo više aktivni. Oni koji su korak pred rastavom: osjećat će jak poriv prema slobodi i preuzimanju uzda života u svoje ruke – s jedne strane – s druge strane imat će jaku svijest kako se to odražava na druge oko njih.

Ovo nije vrijeme kad je mudro gledati samo na sebe: Saturn u Vodenjaku svakako traži širu sliku iako snažno podržava pojam slobode.

Nazovite nas za svoj osobni horoskop za 2021. godinu jer malo je reći da će biti značajna za svakog od nas u društvenom i osobnom smislu.

Mira, astrologinja

Call Now Buttoncijene su na webu