060 612 616 NAZOVITE NAS S POVJERENJEM tel: 6,99 kn/min; 0,93 eur/min
mob: 8,41 kn/min; 1,12 eur/min
IZRAČUN NATALNE KARTE HORARNA ILI LUNARNA ASTROLOGIJA UPOREDNI HOROSKOP (SINASTRIJA)

Ponekad iznenadimo samo sebi što sve možemo izdržati kad nas život baci u kut i … cipelari! To mi se čini kao odličan opis nekih vrlo teških situacija – a 2020. ih stvarno je stvarala… Zato sam se sjetila boli koju je prošla meksička slikarica Frida Kahlo.

U svom kratkom životu, od 47 godina, Frida je propatila mnogo boli: od fizičke do mentalne. Imala je dječju paralizu i zatim tešku prometnu nesreću u kojoj je ozlijedila desnu nogu i zdjelicu, a kao posljedica nesreće javila se neplodnost. Udala se za poznatog slikara, Diega Rivieru, koju je varao, pa čak i s njezinom sestrom. Jedan od njezinih citata je i ovaj: “Pretrpjela sam dvije teške nesreće u svom životu … prva je bio tramvaj koji me srušio, a druga je bio Diego.” No, nije mu ostala dužna pa je i ona varala njega. Nastojala je iz života dobiti najviše što je mogla: voljeti i stvarati!

Ostavila nam je svoju „djecu“ – Frida je naslikala oko 200 slika, crteža i skica. Možda je ovo priča koja te rasužuje, ali moja želja je bila da te nadahne i kaže: „Sutra je novi dan. Izdrži. Možeš.“

Ja sam Suzana – stojim ti na raspolaganju za tvoja pitanja o budućnosti. tarot ima svoju vrijednost i snagu odgovora – ako ga realno i iskreno tumačimo.

Call Now Buttoncijene su na webu