060 612 616 NAZOVITE NAS S POVJERENJEM tel: 6,99 kn/min; 0,93 eur/min
mob: 8,41 kn/min; 1,12 eur/min
IZRAČUN NATALNE KARTE HORARNA ILI LUNARNA ASTROLOGIJA UPOREDNI HOROSKOP (SINASTRIJA)

Koliko vjerujete u tarot?

U slučaju da imate osobnog iskustva s kvalitetnim tarot majstorima, vjerujemo kako imate pozitivan stav prema tarotu.

Vjerujemo da vam je pomogao pronaći odgovore na važna životna pitanja poput vlastitog napredovanja, ljubavi, uspjeha, zdravlja, obiteljskih odnosa… no – kako je to moguće i zašto vjerujemo u tarot karte? Predviđaju li oni uistinu budućnost?

Moć promjene leži u svima nama

Kako je to moguće da uz tarot karte poboljšamo svoj život i ojačamo svoj duh? Odgovor su: intuicija, moć, snaga misli i duha. Najboljih tarot majstora koji rade u Astrum star centru? Iako imamo odličan tim koji u centru radi već godinama, ta moć i snaga ponajprije leže u vama.

VI STE TI KOJI MOŽETE PROMIJENITI SVOJ ŽIVOT – A USPJEŠAN TAROT MAJSTOR je osoba koja je vaša misao vodilja, vaš putokaz u bolju budućnost, melem za bolnu prošlost i prijatelj sadašnjosti koji vam ukazuje na stvarno stanje stvari. Svako od nas ima moć odabrati pravi ili krivi put, a tarot kao metoda nama pomaže vidjeti kojim ste putem krenuli i ako tako nastavite, što bi se moglo događati. Ona nam pomaže da za vas koristimo svoju intuiciju, reći ćemo slobodno i vidovitost, kako bismo vam dali prave savjete, smjernice i ukazali vam na nešto što trebate uočiti, poboljšati i na čemu trebate raditi.

Nemojte prespavati život!

Jedna naša dugogodišnja klijentica rekla nam je: „Ne znam kako vi sve ovo uspijevate i govore li to vama te vaše zgodno oslikane tarot karte, zvijezde ili vi stvarno imate neke moći! Ali ono što znam: pomažete mi! I radije ću nazvati vas i poslušati što mi imate za reći nego gurati svoje probleme pod tepih ili od liječnika dobiti šaku tableta koja će mi ‘pomoći’ prespavati život.“

Pred zidom problema – kako dalje?

Možda se i vi sami nalazite pred tim ogromnim zidom čije stjenke kao da vam se približavaju i guše vas. Trebate onu iskru, ono nešto što mijenja stvari i pokreće ono unutarnje „ja“ na djelovanje?

Iskreno se nadamo da će vam poziv na naš broj 060 612 616 pomoći u pronalaženju odgovora, rješenja problema, u traženju izlaza i u konačnici: u poboljšanju kvalitete vašeg života.

Želja za boljim životom, manje problema, boljim odnosima s drugima, kao i za onim „najboljim i najuspješnijim JA“ oduvijek je u nama i svi mi tražimo način kako se nositi s problemima, kako postići PROMJENU, skupiti hrabrost za neke nove korake. U tome leži snaga tarota i zato ovaj posao s ponosom radimo. Kad pomognete ljudima da žive bolje, to i vas jača i čini sretnima.

Ovim pozivom (jer ovo je više od “posla” za nas), stručnjaci Astrum star centra bave se, kao i sam centar, već godinama na jedan savjestan i iskren način. Nadamo se da ćete nam dati svoje povjerenje i nazvatI nas za diskretan razgovor na teme koje vas muče.

Nazovite nas s povjerenjem, diskrecija razgovora je u potpunosti zajamčena. 060 612 616, tel: 0,93 eur/min / 6,99 kn/minmob: 1,12 eur/min / 8,41 kn/min.

Operator usluga s posebnom tarifom: SKYNET Telekomunikacije d.o.o.

Info: 072 888 888

Nije za mlađe od 18 godina.

Želite li doznati koja je vaša osobna tarot karta prema datumu rođenja, nazovite nas!

Prikazane karte su samo darovani primjeri koje smo slali našim pratiteljicama na Facebooku . Povremeno volimo nagraditi one koji nas podržavaju i prate na društvenim mrežema. Hvala vam ako ste i vi jedni od njih. Primjeri osobnih tarot karata s tumačenjima

Odaberite tarot kartu misleći na svoj problem

Ostanite mislim pri toj karti i otvorite naš prilog i doznajte tumačenje što znači ta karta za vas.

Call Now Buttoncijene su na webu