060 612 616 NAZOVITE NAS S POVJERENJEM tel: 6,99 kn/min; 0,93 eur/min
mob: 8,41 kn/min; 1,12 eur/min
IZRAČUN NATALNE KARTE HORARNA ILI LUNARNA ASTROLOGIJA UPOREDNI HOROSKOP (SINASTRIJA)

Proricanje budućnosti bacanjem runa jako je stara metoda, višestoljetna, a želite li čuti pravilno tumačenje runa važno je obratiti se stručnoj osobi.

Rune su, zapravo, pismo skandinvsko – germanskog podrijetla koje potječe iz 2. stoljeća prije Krista. Runske abecede (futhark ili fuþark) su nizovi povezanih abeceda koje koriste slova poznata kao rune, koje su prije koristili germanski jezici, najviše u Skandinaviji i Britanskim otocima. Runska abeceda postoji u nekoliko verzija.

Rune, koje nam pomažu u proricanju, sadrže 24 simbola. Iako je, svaki simbol znak za slovo, također posjeduje i svoje duboko unutarnje značenje i šalje nam poruku koju za vas stručnjaci Astrum star centra tumače.

Runa – Run – tajna i tajno znanje

Runsko pismo pronađeno je uklesano u kamenje i stijene. Kasnije su se simboli urezivali u pločice od drveta, kosti i gline. U srednjovjekovnoj Europi, druidi-keltski svećenici, vračevi i šamani koristili su rune da bi prizivali bogove, bacali čini i proricali budućnost.

Na starom nordijskom jeziku Run znači “tajna”, “tajno znanje”, “mudrost”, “čarobni znakovi” i “pisani znakovi”. Neka plemena su na mačevima imali runski simbol pobjede, koji im je navodno pružao nadljudske moći u ratu.

Za Rune kažu kako su one “ključevi naše podsvijesti”. Otkrit će nam neka naše skrivene tajne što nam svakako može pomoći u donošenju važnih životnih odluka. Zato, ako stojite pred važnom životnom odlukom, ako se osjećate kao zapetljani u mrežu, nazovite nas da za vas pogledamo što vam poručuju rune.

Nazovite nas:

Nazovite nas s povjerenjem, diskrecija razgovora je u potpunosti zajamčena. 060 612 616, tel: 0,93 eur/min / 6,99 kn/minmob: 1,12 eur/min / 8,41 kn/min.

Operator usluga s posebnom tarifom: SKYNET Telekomunikacije d.o.o.

Info: 072 888 888

Nije za mlađe od 18 godina.

Call Now Buttoncijene su na webu