060 612 616 NAZOVITE NAS S POVJERENJEM tel: 6,99 kn/min; 0,93 eur/min
mob: 8,41 kn/min; 1,12 eur/min
IZRAČUN NATALNE KARTE HORARNA ILI LUNARNA ASTROLOGIJA UPOREDNI HOROSKOP (SINASTRIJA)

„…Iz prehistorijske tame tananim putem provuče se krupan bauk u srce suvremene kulture. Na nju jurišaju najsnažnija oružja uma: nauka, religija, učenjaci, laici, službene ideologije i njihove vlade. Rudolf Thiel, neprijatelj astrologije koliko samo Nijemac astronom biti može,kaže:
– Astrologija je najuspjeliji duhovni pokret svih vremena. Ona je zarazila sve kulture, neovisno o vladajućim religijama, bez obzira na stanje obrazovanja i stupnjeve razvoja. Ona je prodrla u izumrlu egipatsku civilizaciju, u sazrelu i od života nabreklu civilizaciju Grka, Indijaca, Kineza, u rascvjetanu arapsku kulturu i u raspupali zapadnjački srednji vijek… “, piše tako poznati astrolog MILE DUPOR u svojoj popularnoj knjizi o astrologiji “Ne vjerujte, provjerite”.

I danas je tako neovisno o vremenima i promjenama koje dolaze. Astrologija ima svoje mjesto u našim životima, natalna, lunarna, solarna, horarna… Sve što je rođeno ili stvoreno ima svoj otisak na nebu, svoj horoskop koji ga opisuje, koji govori o putokazu, o sutra.

Bilo koji horoskop koji želimo napraviti (natalna karta, lunarna, solarna…) ima nepromjenjivu zadatost, a to su datum, godina, sat, mjesto rođenja. Bez toga nema ni horoskopa.

Horoskop se sastoji od zadanih elemenata koji također nisu podložni nikakvoj promjeni. Sve što je stvoreno na ovoj planeti sastoji se od osnovnih i nama poznatih elemenata – vatra, zemlja, zrak, voda. Po elementima su i podijeljeni horoskopski znakovi koji su većini poznati. Četiri elementa su temelj astrologije uz tri kvalitete – kardinalni, fiksni, promjenjivi. Ali o tome neki drugi put.

Vatra – Ovan- Aries; Lav-Leo; Strijelac-Sagittarius
Zemlja – Bik-Taurus; Djevica-Virgo; Jarac-Capricornus
Zrak – Blizanci-Gemini; Vaga-Libra; Vodarica-Aquarius
Voda – Rak-Cancer; Škorpion-Scorpio; Ribe-Pisces

To su dvanaest, svima poznatih znakova po kojima se prepoznajemo. Kad nekog pitamo što je po horoksopu, zapravo odgovara u kojem znaku u datumu njegovog rođenja bilo Sunce. No, da bismo došli do ispravnog horoskopa, sat rođenja će odrediti naš Ascedent- Podznak. Tako dobivamo dvanaest kuća-polja. Da bi kroz dvanaest kuća/polja odredili naše potencijale, nebeska tijela – Sunce, Mjesec, Merkur, Venera, Mars, Jupiter, Saturn, Uran, Neptun, Pluton objasnit će nas. Da bi sve bilo točno potrebno je i mjesto rođenja.

Svaki znak ima planetu koja njime vlada, u svakom znaku neka planeta je u padu, neka u egzilu, a neka u egzaltaciji. To su potrebna znanja da bi ste uočili snagu planete koja vlada pojedinim horoskopom.

Da bi zaokružili sliku horoskopa, aspekti planeta daju dinamiku kartice i odnos među planetima, koji mogu biti protočni i lagani i dinamični i zahtjevni. Iz tih odnosa dobivamo informacije što je lagano a što zahtjevno, gdje možemo lagano postići ono što želimo, a gdje se moramo više truditi.

Recimo da su to neke osnove vezane za horoskop koje smo vam ovim putem htjeli predočiti. Bit će nam drago da nas nazovete za bogatije analize!

Nazovite nas:

Nazovite nas s povjerenjem, diskrecija razgovora je u potpunosti zajamčena. 060 612 616, tel: 0,93 eur/min / 6,99 kn/minmob: 1,12 eur/min / 8,41 kn/min.

Operator usluga s posebnom tarifom: SKYNET Telekomunikacije d.o.o.

Info: 072 888 888

Nije za mlađe od 18 godina.

Call Now Buttoncijene su na webu