060 612 616 NAZOVITE NAS S POVJERENJEM tel: 6,99 kn/min; 0,93 eur/min
mob: 8,41 kn/min; 1,12 eur/min
IZRAČUN NATALNE KARTE HORARNA ILI LUNARNA ASTROLOGIJA UPOREDNI HOROSKOP (SINASTRIJA)

Tarot karte se ne jedan fascinantan način vežu uz našu podsvijest i intuiciju. Donosimo vam samo tri karte od kojih odaberite jednu koja vas najviše privlači dok razmišljate o svom problemu. Pripazite samo da vam misli ne “bježe”.

1 = KARTA MAG – budete oprezni i pronicljivi, spremni na na nove pokušaje i prilagodljivost novim prilikama. Vrijeme je da usmjerite pažnju na svoje vještine i znanja koja imate jer sada je pravo vrijeme da ih iskoristite. Okrećući se svojim potencijalima i mogućnostim, moći ćete lakše riješiti problem koji ste zamislili.

2 = KARTA UMJERENOSTI – potrebno da preuzmete kontrolu u situaciji u kojoj se trenutno nalazite, koja je vezana za zamišljeni problem. Vjerojatno ste u jednoj situaciji koja zahtjeva da Vi i još netko, koristeći svoje sposobnosti, napravite nešto zajedno. No, važno je da stavite u ravnotežu svoje želje i strahove kako biste dalje mogli napredovati. Ostavite prostora za kompromis.

3 = KARTA PRAVDE – uporno tražite znak da ste na dobrom putu. Zato ste i odabrali ovu kartu. Muče vas dileme i neodoumice. Ova karta predstavlja zreo način razmišljanja i stoga je važno da odvojite vrijeme da se suočite sa svim aspektima svog problema. „Izvažite“ za i protiv. Zaronite u svoju podsvijest, iskreno si odgovorite na neka pitanja koja vas muče i donesite odluku. Dobra odluka je ona nakon koje osjećate unutrnji mir, ne težinu.

Nazovite nas:

060 612 616,
tel: 6,99 kn/min; 0,93 eur/min
mob: 8,41 kn/min, 1,12 eur/min.
Operater broja je Astrum star j.d.o.o.
Nije za mlađe od 18 godina.

Call Now Buttoncijene su na webu